Coaching

Coaching

Cykel Coach

Mit navn er Fie Østerby og jeg er professionel cykelrytter.

Jeg har dyrket elitesport de sidste 5 år af mit liv og har på forholdsvis kort tid nået et højt niveau

Jeg ved hvordan det er at starte helt fra bunden og endda også efter skader, så derfor er der ingen grænser for hvilket niveau du har. Så hvis du ønsker at forbedre dig og er klar til at commite dig, så er jeg klar til at tage dig under mine vinger!

“Det er mig, det der!! Jeg er en af dem som ikke kan blive bedre!”

Vi starter alle et sted og mange eliteidrætsudøver starter i en tidlig alder hvor de bliver vejledt og støttet af erfarne trænere. Jeg startede selv med cykling i en alder af 20 år. Jeg havde absolut ingen baggrund med cykling, men jeg var helt solgt fra starten. Men pga flere års depression, var cykling mest af alt bare hygge og nydelse. Men så mødte jeg min kæreste, som har været tidligere professionel cykelrytter og han motiverede mig til at udforske cykling yderligere! Jeg var dog overbevist om at jeg ikke havde talentet til at kunne blive en god cykelrytter – og slet ikke efter jeg så en udsendelse i tv, hvor man havde forsket i at nogle mennesker bare ikke har generne til at kunne blive bedre – “Det er mig, det der!! Jeg er en af dem som ikke kan blive bedre!”

Min kæreste grinte af mig og sagde at hvis jeg nu prøvede at træne struktureret i nogle år, så skulle jeg se hvad der ville ske! Så det gjorde jeg… Og nu kan jeg kører med nogle af de bedste bjergrytter i verden!

Min erfaring med træning er efterhånden ret stor og jeg har tilegnet mig nogle erfaringer som jeg gerne vil dele videre, så hvis du er klar til at commite dig, så tøv ikke med at skrive til mig og vi kan tage en uforpligtende snak! 

Zwift

Jeg har de sidste 2 år brugt Zwift som et fast træningselement i min strukturerede træning, og ikke bare for at undgå dårligt vejr.. Nej jeg mener at Zwift er et super effektivt træningsmetode og har selv oplevet en betydelig fremgang efter at have implementeret det i min træningsrutine. Og det er altså til trods for at jeg har de bedste betingelser og det mest optimale træningsområde i min baghave her i Girona..

Som coach tilbyder jeg mine atleter 1-1 trænings sessioner på Zwift særligt starten, så både jeg kan se hvordan du træner og for at lære hinanden  bedre at kende og man kan stille eventuel tvivlsspørgsmål omkring hvordan man udføre forskellige workouts.

Pris

Inkluder følgende:

Personling træningsprogram i Training Peaks med 24/7 support
Opfølgende samtaler undervejs
1-1 Zwift træning
Et program der er tilpasset dine sportslige mål og hverdagens prioriteter

100 euro/mdr